måndag, juli 16, 2007

Om en vecka kör vi igen...

Nästa onsdag-torsdag spelar vi in nya informationsfilmen. Det kommer att bli riktigt trevligt. Vi har fortfarande vissa detaljer kvar, men överlag kommer det bli kanon. Nu får vi hoppas att vädret blir bra...

Skall pitcha på en ny filmidé. Precis som förra gången är det många inblandade så det gäller att ha bra idéer. Johan spenderade lördagen med att fundera fram några saker. Skall bli intressant att se vad de tycker om det.

Enjoy!

onsdag, juli 11, 2007

Sommar, och om två veckor kör vi igen...

Det händet int så mycket sa nån. Kanske inte på vår blogg, men annars händer det dessto mer. Johan och Johannes har precis skaffat kontor tillsammans med Mats och kommer hädanefter att ha det som bas för verksamheten.

Om två veckor spelar vi in den nya informationsfilmen som Johan skrivit. Det blir samma gäng som förra gången. Johan regisserar, Johannes är elektriker, Pål tar upp ljud och Truls fotograferar. Mats, som är ny i gäänget, kommer att spela en av roller och Olof kommer givetvis att vara med. Kan bli riktigt bra...

Annars jobbar Johan och Mats på ett nytt projekt. Johan skall ta fram ett synopsis som Mats skall presentera för kunden i augusti.

...det var nog allt för denna veckan.

Enjoy!