måndag, november 27, 2006

Frans "Kul med jul" på Aftonbladet

Inom kort kommer Frans skiva ut i handeln, men innan dess rekomenderar vi att ni kollar in videon vi gjorde här.



Så, nu är det bara att maila runt till era vänner!

Vidare kan vi berätta att reklamfilmen för samåkningen som vi spelade in nu är färdig. Resultatet blev, som vanligt, väldigt lyckat.

Mer information kommer, och den är värd att vänta på...

söndag, november 26, 2006

En Cabriolet, en pensionär och 4 hårda grabbar...

Idag har Walk in the Park-gänget spelat in en reklamfilm för malmö stad. Budskapet är att man skall prova att samåka, och i filmen får vi följa en äldre dam som samåker med några hårda boys. Vi hade turen att återigen kunna använda oss av trevliga skådespelare. Denna gången i form av Johannes Bülow, Pär Thored, Cornelius Löfmark & Niklas Nyström. Damen ifråga spelades av Ingrid Biörkensköld.






Fotograf var som alltid Dennis Trulsson och regisserade gjorde Johan Rünow. Klippare är den alltid lika stabila Jörgen Persson.

Filmen kommer att gå på bio i malmö, så håll ögonen öppna. Vi kommer förhoppningsvis även att kunna lägga ut den här.

Mer information kommer, och den är värd att vänta på...

onsdag, november 15, 2006

Leverans på leverans...

Nu går det fort fram. Musikvideon är levererad och releasefesten var mycket lyckad. Dagen efter klippte Johan färdigt Egmont-filmen, och spelade in musik till densamma..

Och sedan var det dags för Johan att för första gången på väldigt länge sätta sig med sitt gamla hat/kärleks-program - Flash! Nu är iaf Egmont-filmen flashad, fixad och klar. Och, om det inte dyker upp fler ändringar, även levererad.

Mer information kommer, och den är värd att vänta på...

tisdag, november 07, 2006

Leverans på gång...

Efter en fantastiskt sen kväll blev färgkorrigeringen igår klar.



Tillsammans med Jörgen lades VFX in och allting går enligt planerna. Nu är det bara komprimeringen som skall göras, så att videon får plats på skivan. Inte svårt, men det tar (som alla känner till) lite tid.

Fick igår också se utkast från nya Basshunter-videon. Ser faktiskt riktigt nice ut. Tänka sig! Olof var, som alltid, en av höjdpunkterna. Kim, Calle & Truls fortsätter arbetet idag med att färgkorra.



Resan går vidare, ikväll påbörjas klippningen av projektet som spelades in i fredags. Resultatet kommer om ca 1 1/2 vecka.

Mer information kommer, och den är värd att vänta på...

söndag, november 05, 2006

Klippning snart färdig...

Idag är i princip sista dagen att klippa färdigt musik-videon. Imorgon kommer skivbolaget och godkänner och Johan och Truls kommer efter det att sätta sig med Final Touch och färgkorra hela videon innan det sista blur-filtret appliceras.

Vidare i veckan skall Johan sätta sig och klippa ihop materialet som filmades i fredags. Samtidigt skall Truls sätta sig med Kim och Calle och färgkorra Basshunter-videon.

Om allt går vägen kommer båda videorna att kunna beskådas på YouTube inom kort.

Mer information kommer, och den är värd att vänta på...

torsdag, november 02, 2006

Walk in the Park Pictures jobbar vidare...

De två senaste dagarna har Henrik Svenbrant (inspelningsledare), Dennis Trulsson (fotograf) och Johannes Bülow (elektriker) jobbat tillsammans med Kim & Calle på Default Pictures under inspelningen av Basshunters nya video.





Inspelningen har skett på swing Inn i Malmö, och innehåller allt från cheerleaders, snygga tricks, dansande flickor och en argsint utkastare spelad av ingen mindre än vår goda vän Olof Gustafsson (aka Gösta Olsson).

Under morgondagen påbörjas nästa produktion. En webreklamfilm för Egmont som Johan Rünow skall regissera.

Mer information följer, och den är värd att vänta på...